Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa, ja säilytät käyttöoikeuden jo maksamasi jakson loppuun asti.
Käytä sähköpostiosoitetta, jolla teit tilauksen. Lähetämme siihen suojatun linkin tilauksesi hallintaan, jossa voit peruuttaa sen, vaihtaa korttisi tai ladata laskun.
Sovelluksesta ostetut tilaukset laskuttaa Apple tai Google, ja vain he voivat peruuttaa ne. Avaa tilauksesi asetukset kyseisessä palvelussa, valitse Mentalyze ja peruuta tilaus.