Du kan avbryte når som helst, og du beholder tilgangen ut perioden du allerede har betalt for.
Bruk adressen du registrerte deg med. Vi sender deg en sikker lenke som åpner abonnementet ditt, der du kan avbryte det, endre kortet ditt eller laste ned en faktura.
Abonnementer kjøpt i appen faktureres av Apple eller Google, og kun de kan avbryte dem. Åpne abonnementsinnstillingene dine der, velg Mentalyze og avbryt.