Możesz anulować subskrypcję w dowolnym momencie. Zachowasz dostęp do końca okresu, za który już zapłaciłeś.
Użyj adresu e-mail podanego podczas rejestracji subskrypcji. Wyślemy na niego bezpieczny link do zarządzania subskrypcją, gdzie możesz ją anulować, zmienić kartę płatniczą lub pobrać fakturę.
Subskrypcje zakupione w aplikacji są rozliczane przez Apple lub Google i tylko te firmy mogą je anulować. Otwórz ustawienia subskrypcji na swoim urządzeniu, wybierz Mentalyze i anuluj.